Wednesday, 14 November 2012

Iftar bersama anak-anak RACTAR

Hi uols.. Jumpe lagi kita.. Nak update entry pasal Iftar tahun 2012.. Nak masuk awal muharram dah, baru nak update.. huhu.. nanges! takpe lah.. janji update kan.. anyway, sorry ye lambat.. keje CMs ni banyak.. kadang-kadang termiss plak nak update blog nih.. 

Iftar tahun ni, kitorang plan dengan Sis D and Abang Aaron untuk berbuka puasa bersama anak-anak yatim. Berbuka puasa sambil beramal. Terima kasih banyak-banyak pada peminat yang sudi datang meraikan anak-anak di RACTAR. Hanya Allah sahaja yang dapat membalas jasa baik kalian. Oh ya! Thank you so much for those yang berikan sumbangan kepada anak-anak RACTAR.  Moga rezeki dan hidup anda diberkati Allah s.w.t. InsyaAllah. Jutaan terima kasih jugak untuk owner RACTAR, Encik Zul dan isteri sebab terima kami sebagai tetamu.

Date : 4 Aug 2012
Time : 6 pm to 9 pm
Place : Rumah Amal Cahaya Tengku Ampuan Rahimah (RACTAR)

Ada 50 orang anak-anak RACTAR tapi yang diraikan malam tu, cuma 20 sahaja. Happening sangat sebab anak-anak ni, sangatlah comel, baik and rajin! 

Bukan je ada event bukak puasa, tapi kitorang plan for another event iaitu celebrate anniversary Aaron and Diyana yang ke 9 tahun. Anniversary dorang on 3rd Aug. So, two in one lah ni. Kitorang buatkan pulut kuning and anak-anak RACTAR pulak nyanyikan lagu Ombak Rindu and Alhamdulillah by Maher Zain, for them. Sedap suara anak-anak ni. 

K lah.. Uols tengok lah ek gambo-gambo nih. 






Anak-anak RACTAR




Pulut kuning sempena meraikan Anniversary Aaron dan Diyana


Hadiah pemberian anak-anak RACTAR


Persembahan oleh anak-anak RACTAR


Yeaayy!! dapat duit raya!!


Isteri Encik Zul. *Maaf lupa nama* -_-"


Antara peminat yang sudi hadir meraikan anak-anak RACTAR. Thank you!!

Autograph session!

Photograph session



THANK YOU TO CMs YANG TOLONG MENJAYAKAN MAJLIS INI.
Heartz Deep Deep!!
Thanks too pada sesiapa yang terlibat! 

Last but not least! A video from Abg Aaron and Sis D to you guys, Aaronators!


Thanks Khairul Badri for the video!

::xoxo::

No comments:

Post a comment