Thursday, 15 November 2012

Adam Hawa M&G

Yuhuuu..!! This time nak post pasal Adam Dan Hawa punya Meet & Greet session. Anyway, nowadays semua pakat demam Adam Mukhriz kan.. Cair uols!! Sape tak suka Adam Mukhriz?? Hahaha.. Handsome, romantik, cute, charming, ok dah.. nak post pasal meet and greet bukan pasal Adam Mukhriz! Haizz.. Alhamdullillah! Even though yang ni public event, CMs managed to get a private time for Aaronators.

Actually, banyaaaak sangat public events yang Aaron join. DAN banyak kali jugak CMs dapat buat private session for Aaronators! So, for those yang boleh join public events, just make sure you guys kenal siapa CMS and ask them whether ada or tak private session for Aaronators! 

Ramai je yang complain tak dapat jumpa Aaron face to face, but how many of u yang sanggup turun for public events? How many of u yang selalu contact CMs? How many of u yang up to date dengan activities Aaronators? How many of u yang selalu bukak twitter @AaronatorsFc and group Aaronators di facebook? 

So, public events pon u guys boleh jumpa Aaron Aziz jugak hokaayy. Jangan rasa down or give up sebab tak dapat jumpa Aaron Aziz. He's a humble and nice person. Rasanya korang mesti tahu kan. For fans, dia boleh je nak jumpa event sekejap! There's more to come tau public events ni. 

Anyway, just enjoyss the pictures!! 

Event: Adam Hawa Meet & Greet
Place: MPH, One Utama 
Date: 2 September 2012
Time: 12 pm - 2 pm











CMs with Madam D.


Adam Mukhriz uols!! Weeee....!!



::xoxo::

No comments:

Post a comment