Saturday, 24 November 2012

Hot Guy Award



Wassuppp..!!

The Hot Guy Award goes toooooo... *drum rolls* AARON AZIZ!! There you go Shout Award done!! Tahniah semuanya! Thank you so much for those yang sudah vote Aaron Aziz non stop.. Either thru sms atau pon online. Thank you!! You have done a lot and yeah it worth it!! Aaron Aziz forever our Hot Guy.. Memey hot pon kan.. Sementara nak tunggu keputusan yang laaaaammmmbbbaaaattt sangat nak umum, jantung and jiwa raga ni dah macam gunung berapi, taufan ribut semua ada.. Ala-ala nak tunggu result SPM! Hahaha.. Dah lama tak menang award.. Blokbuster tak menang, so bila menang this one, rasa macam Syukur Alhamdulillah.. Tak sia-sia la usaha kita semua selama ni kan Aaronators.. Twitter @AaronatorsFc pon dihujani ucapan tahniah from you guys.. Thank u thank u!! Tak dapat nak reply sorang-sorang.. Hehehe.. Aaron pon dah tweet cakap sayang kita kan kan.. So sweeettt.. Hehehe..

Tak cukup dengan berita gembira Hot Guy Award, ade lagi satu good news.. Aaron Aziz trending worldwide on twitter.. Edward Cullen kena google lah lepas ni siapa Aaron Aziz tu.. Ahaks.. JK.. 

So, Shout Award dah habis. *Tarik nafas lega* Kita semua boleh focus ABPBH pulak :) 
Untuk ABPBH, you guys kena vote 5 artis untuk setiap kategori k. Jangan vote sorang je. BUT make sure Aaron Aziz di vote sama!! We have to do this for ABPBH. Must go all out.. Sama-sama kita usahakan supaya abg menang.. Nanti boleh buat event selalu.. Hahahaha :D













::xoxo::

No comments:

Post a comment