Thursday, 15 November 2012

Hari Raya di Sembrong

Halluuuu...

Entry kali ni pasal Hari Raya di Sembrong. Open house ni di buat oleh DS Hishamuddin. Aaron jadi salah sorang tetamu selebriti kat sana. And luckily ada jugak Aaronators yang terpilih untuk ke sana. Tengok.. Ni lagi satu public event yang dapat uols join. Tak rugi kalau libatkan diri dengan public event nih. Hendak seribu daya, tak hendak seribu dalih. Kheennn... 

Enjoyss the pictures. Tengok lah dan lihatlah kehenseman Aaron berbaju Melayu.. *macam tak pernah tengok plak* okbai..!










::xoxo::

No comments:

Post a comment