Thursday, 15 November 2012

Cake Championship and PWTC Matta Fair

Holla! Entry kali ni pon pasal public events. Ada dua event satu hari. Huyooo..!! Hahaha.. First event kat Great Eastern Mall and second kat PWTC. Both events on 8th September 2012. 

Mula-mula Aaronators semua berkumpul kat Great Eastern Mall untuk event Cake Championship. Event ni, Aaron and beberapa selebriti lain dikehendaki jual chocolate cake yang dibuat oleh chef-chef hotel terkemuka. Selebriti yang berjaya jual cake sampai habis, dia la championnya. Guess who won? Our Aaron Aziz! Yeaayy!! He managed to sell a whole cake for RM1k *kalau tak salah lah* hehehe.. CM Shakinah berjaya untuk kumpul duit from fans and bought the cake. Lepas tu tak tau la dorang makan or tak. hahaha. Tengok betapa gigih and sayangnya Aaronators dekat Aaron and betapa mulianya hati Aaronators! Did i mentioned yang event cake championship ni adalah untuk children care charity ? Duit yang dikumpul semuanya diderma kepada Children Care Charity. Sambil kita bergembira jumpa selebriti yang disayangi, sambil kita beramal. Mudah je nak beramal sekarang nih kan. Bukan setakat happy and enjoy jumpa Aaron, kita jugak dapat buat amal jariah. Ohseemmm!! 

Thanks to billbora yang sanggup invite Aaronators untuk memeriahkan event ini.

Anyway, enjoyss the pictures!!








  


Okay.. Lepas habis event Cake Championship, Aaronators berlari-lari anak plak ke PWTC. Ahaks.. Ada event Matta Fair.. Kat sini, sesiapa yang teringin nak bercuti bersama Aaron Aziz ke Korea, boleh la register. humm.. i dont know much about this vacation.. Tapi.... rasanya dah full kot sebab terbuka pada 40 orang je.. U guys tengok la k gambo-gambo nih..







See... Another public events yang dapat jumpa Aaron Aziz secara dekat.. Sape yang tak join event-event nih, rugi ler... Till we meet again! Adios..

::xoxo::

No comments:

Post a comment