Thursday, 13 October 2011

Kerakyatan Malaysia dan Teater Badai Semalam

Aaron Aziz bercakap mengenai Kerakyatan Malaysia dan Teater Badai Semalam. Semoga perjalanan hidup dan karier beliau berjalan dengan lancar dan diberkati oleh-Nya. Amin!

Petikan dari rotikaya


Petang tadi, berlangsungnya sidang media yang ketiga untuk teaterBadai Semalam yang akan memulakan pementasan di Istana Budaya 11 November 2011 ini.
Teater Badai Semalam ini merupakan adaptasi dari novel popular tulisan Khadijah Hashim yang akan di’bintangi oleh nama nama besar sepertiErra Fazira, Aaron Aziz, Umie AidaFizz Fairuz, Ziela Jalil & Emelda Rosmila.
Peminat novel Badai Semalam pastinya tidak mahu melepaskan peluang untuk menyaksikan kisah percintaan ini di’bawakan secara live di’atas pentas. Dapatkan tiket anda sekarang di Istana Budaya.
Cukup dengan bahan dari press release. Aaron Aziz dalam video di’atas bercakap tentang semangat 1Malaysia beliau dalam permohonan untuk menjadi penduduk tetap Malaysia.
Aaron Aziz sangat berharap permohonan beliau akan di’luluskan dengan segera walaupun tahu proses tersebut akan mengambil masa yang agak lama namun beliau nampak tidak sabar untuk memegang status penduduk tetap.
Tidak cukup dengan video? Kami sertakan beberapa keping gambar Aaron Aziz ketika berlangsung’nya sidang media teater Badai Semalampetang tadi untuk tatapan anda. Enjoice!

No comments:

Post a comment