Saturday, 2 June 2012

Kemuncak ABPBH 2011

Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011

Masa: 9.00 malam hingga 12.30 tengah malam
Tarikh: 8 April 2012 (Ahad)
Tempat: Arena of Stars, Genting Highlands
Bil: 80 ++



Berkumpul guyz, kita dh lambat nie.. Acara nk mula.


Sempat juga, posing ngan banner.. 
Thank you, Drive M7

Counting the minutes before entering hall


1st group, yg melalui karpet merah.. 
Artis pun x lalu lg dik oh.

Suasana di dalam Arena of Stars, ketiadaan org lg


Teruja, nk start dh nie


Tup tap, dh menang eh? Bersoraklah!!


Di kawasan luar legar Arena of Stars. 
Jeritan dan sorakan terkuat kowt

Sempat lagi eh, korang posing2 nie

Pegang trofi lagi, korang adew? 
Nie jam 2.30 pagi



Tulang belakang kelab Aaronators nie..
Tanpa peminat, sapelah Aaron Aziz?


Review: Dh sampai pun pada kemuncak ABPBH, dh pelbagai cara we as CM promote n perjuangkan habis-habisan untuk mengangkat Aaron Aziz sebagai pemenang ABPBH 2011 nie. Antaranya, jelajah roadtour.. Dr Kuantan, Sarawak, Alor Star hinggalah ke Pasir Gudang, poster, vote suratkhabar, T-Shirt ABPBH, banner dan macam-macam lagilah

Hinggakan ade yang sanggup menempah tiket bilik hotel dengan lebih awal lagi.. Rasanya ade yg dh tempah bilik sejak Januari 2012 yang lalu. Gigih sungguh. Ada juga, yang sanggup menunggu seawal jam 7 pagi, nak ambek tiket ABPBH kat dpn pintu NSTP Jalan Riong kowt. Semangat! Katanya nk trun juga.. Support Aaron Aziz dan Aaronators

On that day, kami berkumpul seawal jam 2.30 petang, untuk meberi tiket kepada pemenang-pemenang yang menjawab kuiz dalam group (FB) Aaaronators. Tahniah kepada kesemua pemenang k? Rasanya adelah dalam 50 orang.

We are the 1st group entering Arena of Stars, Genting Highlands tu. Lagi2 pakai baju khas ABPBH 2011. Dhlah kena lalu kat red carpet. Ha3. Masuk jew, belum lagi panas. Ha3. Dh nk dkt2 tu, bila dh penuh.. Pe lagi, FC lain pun nk berteriak, nk bersorak.. We ouls pe lagi. Kiranya, tidak dinafikan masing2 sama hebat. Jeritan dan sorakan Aaronators memang diluar jangkaan dan bergema dengan sorakan padu untuk Aaron Aziz

Acara pun start. Sungguhpun, tidak memenangi pada pencalonan pertama, semangat dan sokongan masih tidak pudar. Teriakan dan sorakan masih lagi bertenaga untuk pencalonan kedua beliau. Menang jew, teriak habis-habisan. Menang lagi pula BPP ABPBH2011, tumpahlah sudah airmata kegembiraan.

Acara ABPBH dh hbs pun.. But story x hbs lagi. Si tuan badan Aaron Aziz sanggup meluangkan masa bersama peminat-peminatnya pada jam 2.30 pagi k di laman lobi hotel tau. Siap bagilah pegang trofi. Btw, Tahniah!! Sememangnya, MALAYSIA sudah bersatu dengan anda


Done by: MUHAMAD SYAFIQ BIN SHARIF
Admin Aaronators FC



No comments:

Post a comment